Residence Vijverpark, Overveen

Plan je route naar de locatie van het project Residence Vijverpark door een vertrekpunt in te voeren bij A.
Klik vervolgens op routebeschrijving.

Van:
Naar:Residence Vijverpark, Overveen

Het dorpje Overveen ligt in de gemeente Bloemendaal met Haarlem in de achtertuin en het strand en de zee in de voortuin. Overveen ligt midden in een eldorado van rust en natuurschoon met alle stedelijke gemakken en faciliteiten onder handbereik.

Kent u Overveen al? Dan weet u dat rond Résidence Vijverpark een aantal leuke koffietenten en bijzondere restaurants is. Wilt u naar het theater of museum? Dan bent u in no time in Haarlem, Amsterdam of Leiden.

Genieten van deze prachtige locatie

De natuur is overweldigend in de directe omgeving van Résidence Vijverpark. De bossen hebben een bijzondere flora en fauna. Maar ook het Nationale Park Zuid-Kennemerland en de Waterleidingduinen zijn prachtige plekken. Vergeet niet het strand met de mooie vergezichten over zee. Soms ruig en wild en een andere keer zacht en twinkelend in de avondzon.
Eindeloos genieten, superbe wonen; dat komt samen in Résidence Vijverpark.

Twee bijzondere duinwellen liggen als verstilde romantische linten in het park van Résidence Vijverpark. De vijf geschakelde gebouwen met elk hun eigen karakter kijken uit op het park. Het licht stroomt naar binnen en u heeft het gevoel in een buiten te wonen. Gelukkig hoeft u zelf het ruime park met twinkelende waterpartij en oude beuken niet zelf te onderhouden. U hoeft alleen te genieten van deze prachtige locatie.

U wilt ook genieten? Laat uw gegevens achter.