Van intiem en elegant tot grandioze penthouses.

Résidence Vijverpark bestaat uit 26 verschillende wooneenheden. Van intiem en elegant tot grandioze penthouses. En van wonen direct aan het park met een hedendaagse tuin tot royale residenties.

Doordat het gebouw uit in vijf uiteenlopende architectuur stijlen bestaat, is er altijd een appartement dat bij u in de smaak valt. Houdt u van de landelijke rustieke sfeer van het Engelse platteland? Of bent u meer gecharmeerd van de intieme sfeer die bij Venetië hoort? Is licht, strak en helder meer uw handschrift? Toch de stijl van de Amsterdamse School? Aan u de keuze!

Wat de appartementen gemeen hebben? Ze zijn luxueus, gericht op de veeleisende bewoner en perfect afgewerkt. Alle balkons, buitenruimtes en tuinen zijn gericht op het weldadig groen van het Vijverpark. De zonwering of markiezen zorgen ervoor dat u zelf kunt regelen hoeveel licht u toelaat. De privégarage onder het gebouw is alleen toegankelijk voor bewoners, net als de moderne entree en de liften. Natuurlijk hoort bij een moderne, luxueuze woning de mogelijkheid om die zelf in te delen. Van keuken tot badkamer(s). De binnenhuisarchitecten staan tot uw beschikking.

Moderne technieken

Bij comfortabel en hedendaags wonen horen moderne technieken. Dat spreekt voor zich. Ingewikkeld? Helemaal niet! Het zijn juist die snufjes die het woongenot verhogen en die voor een gerieflijke omgeving zorgen.

Comfort en luxe, wie houdt daar niet van? U toch ook? Dat is precies de reden waarom Residence Vijverpark een speciale toegangssleutel heeft die u alleen maar bij u hoeft te dragen. Met deze e-sleutel komt u direct in de privéparkeerruimte onder het gebouw, waar alleen bewoners toegang toe hebben. Dat geldt ook voor de entree. Daar komen geen ongenode gasten. De lift weet dat u eraan komt en met uw elektronische sleutel zoeft de lift naar de juiste verdieping. Bij de twee penthouses stapt u direct uit de lift in uw woning.

Met de home domotica koppelt u verschillende apparaten en lichtknopjes aan uw iPad of smartphone. Zo is het mogelijk om installaties en apparaten automatisch te laten werken, maar ook op afstand te beheren. Geniet van het goede van het leven in Residence Vijverpark!

Vijf woonlagen

Résidence Vijverpark is verdeeld over vijf woonlagen. Op de begane grond hebben de woningen verschillende formaten tuinen, die met een mooie tuinmuur en haag van het park afgescheiden zijn. Op de volgende verdiepingen vindt u woningen van verschillende afmetingen. De twee riante, luxueuze penthouses met ruime dakterrassen zijn de grootste woningen van Résidence Vijverpark. De liftophanging is ingenieus, waardoor u in uw appartement de lift niet hoort.
Aan de kant van het park zitten de buitenruimtes en de livings. De open architectuur en de positie van het gebouw zorgt voor een indrukwekkend uitzicht op het park.

Nieuwsgierig naar de verdere ontwikkelingen? Laat uw gegevens achter.